scouting 4 daagsekamp

Op welke manieren kunt u deelnemen?

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan het Scouting 4daagsekamp. Als loper, ondersteuning, externe deelnemer en als medewerker.

Loper: Neemt u deel aan de vierdaagse van Nijmegen, bent u lid van Scouting en wilt u een compleet verzorgde week, geef u dan op als loper. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het kamp.
Ondersteuning: Gaat u niet lopen, maar wilt u de lopers in uw groep ondersteunen, dan moet u zich inschrijven als ondersteuning. U kunt van dezelfde faciliteiten gebruik maken als lopers, uitgezonderd de warme maaltijden. Het aantal personen dat in een groep kan deelnemen als ondersteuning moet in verhouding staan tot het aantal lopers. Als richtlijn wordt 1 op 5 gehanteerd. Dus bij 20 lopers in een groep kunnen er 4 personen deelnemen als ondersteuning. Na overleg kan hiervan afgeweken worden.
Externe verzorging: Wilt u wel gebruik maken van de faciliteiten op het kamp en onderweg, maar wilt u niet blijven slapen, geef u dan op als 'externe loper'. Voor de facilititen zie tabblad "faciliteiten".
Medewerker: Een keer geen zin om te wandelen? Kom dan eens helpen als medewerker. 

IMG 2602

U vindt hier het deelnemersreglement van 2019.
Ieder deelnemer wordt geacht kennis te hebben genomen van het deelnemersreglement en zich te houden aan de daarin vermelde regels.
Bent u 11 jaar of ouder maar jonger dan 18 jaar dan moet u een 'verklaring van deelname' invullen.
Deze verklaring moet door een van uw ouders of verzorgers ondertekend worden. U kunt deze verklaring hier downloaden.