scouting 4 daagsekamp

Faciliteiten

Drinkbekers.
Als Scouting 4daagekamp zijn we altijd zoekende hoe we meer milieubewust kunnen omgaan met het gebruik van plastic, bekers, bakjes etc. Sinds 2019 gebruiken we 4daagse drinkbekers. beker 4daagsekamp

Deze beker gebruiken we bij het schenken  van koffie, thee, fris etc.
Je kunt de beker verkkrijgenbij de bar voor 2 munten statiegeld, daarna gebuik je de beker en bij (opnieuw) aanschaf van drank wordt de beker omgeruild voor een schone beker.

Aan het einde van het 4daagsekamp kun je de beker weer inleveren en ontvang je de 2 munten statiegeld weer terug, of je neemt hem mee naar huis als leuk aandenken.

wegwerpbeker 

Op de posten blijven we wegwerpbekers gebruiken.
Deze zijn niet van plastic, maar van karton met houten roerstaafjes.

 

 

Draadloos Internet (WiFi)
De moderne Scout kan niet meer zonder internet. Onze eigen administratie loopt geheel via het netwerk (zowel tijdens het kamp als tijdens de voorbereidingen). Daarom is er op het terrein een mobiele steunzender voor Wifi geplaatst die bijna het gehele terrein bestrijkt. U kunt dus vrijwel op elk punt van het terrein gebruik maken van ons draadloos internet. Deze service is gratis en aanvullend op de basisfaciliteiten. Er kunnen dan ook geen rechten en plichten aan ontleend worden als de verbindingen wegvallen of de verbinding niet tot stand kan komen.

Scouting App
Om iedereen op de hoogte te houden van het laatste nieuws en informatie maken we gebruik van de Scouting App. In de App vind je alle belangrijke informatie over het 4daagsekamp, openingstijden van het ontbijt, lunch en diner maar ook over de voetverzorging, massage en EHBO. De routekaartjes zijn ook aan de App toegevoegd.
     Installeer de App en zorg ervoor dat je hem tijdens de 4daagse ook iedere dag even start zodat we jullie de belangrijke last-minute mededeling kunnen sturen.
Installeer de Scouting App en zoek op "Scouting 4daagskamp Nijmegen". Je kan ook zoeken op één van de drie woorden. 

Maaltijden
Als je geen zin of tijd hebt om zelf je maaltijden te verzorgen kun je ook gebruik maken van onze maaltijdservices.
Dit wordt verzorgd door Le Bateau Catering                     Le Bateau 2
Ontbijt:  Elke morgen kunt u gebruik maken van een compleet ontbijt. Tijdens de loopdagen is het ontbijt van 2.00 uur tot 10.00 uur. Overige dagen van 9.00 uur tot 11.00 uur, behalve de laatste zaterdag van 07.00 uur tot 09.00 uur.
Lunch: Ga je lopen dan kun je tijdens het ontbijt een lunchpakket samenstellen. Loop je niet (uitgevallen) dan kun je tussen 12.00 en 13.30 uur gebruik maken van de lunch.
Warme maaltijd: Je kunt natuurlijk zelf koken! Maar je kunt ook mee-eten met andere deelnemers. Er wordt elke dag een voortreffelijke maaltijd verzorgd door onze koks. Het gezamenlijk eten is mede door hun inspanningen een feest !  

20160717 181247

Stroomvoorziening
Voor (grote) groepen is er op beperkte schaal de mogelijkheid om op bepaalde plekken gebruik te maken van stroom.
Maximaal vermogen:  Per aansluiting kan maximaal 500W aan vermogen afgenomen worden (ongeveer 2 Ampere).
Aansluitsnoer:  U dient zelf voor een deugdelijk aansluitsnoer vanaf het aansluitpunt (blokhut) naar uw kampplaats te zorgen.
Let op! Alleen aansluitsnoeren met randaarde staan wij toe!! De maximale afstand van het aansluitpunt naar uw kampplaats is hooguit 50m.
Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dat bij het aanmelden aangeven.

Opladen telefoons.
In de recreatiezaal is een oplaadpunt voor telefoons. Hier kan kosteloos gebruik van worden gemaakt.

Faciliteiten Externe lopers
Externe lopers gebruik kunnen maken van:
- Verzorging onderweg op de posten. We hebben op de hele routes maximaal zes posten. Afhankelijk van de loopafstand kunnen
   meerdere posten worden bezocht.
- Op post gratis gebruik van koffie,thee, melk, karnemelk en bouillon.
- Op post gratis voetverzorging en op de laatste dagen gratis gebruik van onze massage. Die is niet op alle posten aanwezig, meestal
   op de laatste posten in de route.
- Korting bij aanschaf op de post van versnaperingen zoals fris, koeken, chips etc.
- Verzorging op het kamp in ons Voet Verzorging Centrum.
- Verzorging op het kamp bij de Massage.
- Mogelijkheid, na afstemming met een hoofd VVC, om op spreekuur te komen bij onze arts en/of fysiotherapeut.
- Begeleiding, alleen vanaf het kamp, naar een ziekenhuis, tandarts, huisartsenpost etc.