Het Scouting 4daagsekamp in 2021


Het is op dit moment niet duidelijk wat de gevolgen zijn van de Coronamaatregelen
voor het 34ste Scouting 4daagsekamp in 2021. Zodra hier meer over bekend is nemen
we contact op met alle deelnemers. Tot die tijd blijft de inschrijving gesloten.

Als de 4daagse in 2021 doorgaat zal het 34ste Scouting 4daagsekamp plaatsvinden
van 17 t/m 24 juli 2021.

 

Dit is het Scouting 4daagsekamp in Nijmegen

 

Als je meeloopt met de Nijmeegse 4daagse en je bent lid van Scouting Nederland dan kun je je van 17 tot en met 24 juli 2021 in de watten laten leggen bij het 34ste Scouting 4daagsekamp. Tijdens het 4daagsekamp ondersteunen we je zoveel mogelijk om het lopen van 30, 40 of 50 km per dag te volbrengen.

Op het kampterrein bieden wij medische verzorging, maaltijden en een hapje en een drankje in onze recreatieruimte. Ook staat onze wekdienst voor je klaar om je wakker te maken om op tijd aan de start te staan. Onderweg zijn er onze scoutingposten met o.a. voetverzorging en kun je onze posten gebruiken om even uit te rusten en bij te tanken.

Op ons terrein slaap je in een zelf meegebrachte tent. Op ons kamp ontmoet je andere scouts uit binnen- en buitenland. Je bent welkom als individu of als groep.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf voor je eten te zorgen. Maar aansluiten bij ons ontbijt, je lunchpakket meenemen of ’s avonds voor het warme buffet te kiezen kan ook!

Loop je niet maar wil je wel iets doen? Meld je dan aan als medewerker van het kamp.

Ben je geen scout? Neem dan contact op met het secretariaat. Vaak zijn er nog wel mogelijkheden. Dit mag je ook voor vragen doen.


IMG 0763

 

Je vindt het Scouting 4daagsekamp op de terreinen van
Scouting Keizer Karel en Scouting Paul Krüger

Sophiaweg 450
6523 NJ Nijmegen