Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan het Scouting 4daagsekamp. Als loper, ondersteuning, externe deelnemer en als medewerker.

 

Loper

Neem je deel aan de vierdaagse van Nijmegen, ben je lid van Scouting en wil je een compleet verzorgde week, geef je dan op als loper. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het kamp. 

Ondersteuner

Je loopt niet, maar wil je de lopers van jouw groep ondersteunen. Dan kun je je inschrijven als ondersteuner. Je kunt van dezelfde faciliteiten gebruik maken als lopers, uitgezonderd de warme maaltijden( daar betaalt iedereen apart voor). Het aantal ondersteuners van een groep moet in verhouding staan tot het aantal lopers. Als richtlijn wordt 1 op 5 gehanteerd. Dus bij 20 lopers in een groep zijn er max. 4 ondersteuners. Vragen kunnen aan het secretariaat gesteld worden. 

Externe loper

Je wilt niet op ons terrein overnachten, maar wel gebruik maken van de faciliteiten op het kamp en van de posten onderweg. Kijk wat wij onder faciliteiten verstaan onder het tabblad ‘faciliteiten’. 

Medewerker

Je wilt of kunt dit jaar niet lopen, maar je bent wel bereid om je handen uit de mouwen te steken en zo de lopers te helpen. Kom dan als medewerker ons team versterken.

 

Deelnemersreglement

Ieder deelnemer wordt geacht kennis te hebben genomen van het deelnemersreglement en zich te houden aan de daarin vermelde regels.

 

Verklaring van deelname

Ben je 11 jaar of ouder maar jonger dan 18 jaar? Dan moet je een 'verklaring van deelname' laten invullen door je ouders. Zij moeten deze ondertekenen.

 IMG 2602