Tijdens het Scouting 4daagsekamp bieden we de volgende faciliteiten tijdens het lopen en op het kampterrein.

Faciliteiten tijdens het wandelen voor Lopers en Externe lopers.

Op de posten

  • Verzorging op posten onderweg. We hebben op de route van elke dag maximaal 4 posten staan. Deze kunnen naar wens gebruikt worden.
  • Als lid van ons kamp kun je gratis koffie, thee, melk, karnemelk en bouillon krijgen.
  • Op post is de voetverzorging gratis voor onze leden. Op de laatste dag kan er zelfs massage (onder voorbehoud) op de laatste posten zijn.

 Op het kampterrein

  • Op het kampterrein kun je gebruik maken van voetverzorging dinsdag t/m donderdag.
  • Alleen vanaf het kamp begeleiden we je naar ziekenhuis, tandarts of huisartsenpost als dat nodig mocht zijn.

Faciliteiten op het kampterrein

Maaltijden
Als je geen zin of tijd hebt om zelf je maaltijden te verzorgen kun je ook gebruik maken van onze maaltijdservices. Dit wordt verzorgd door Commanderie Catering.
 

Ontbijt
Elke morgen kun je gebruik maken van een compleet ontbijt. Tijdens de loopdagen is het ontbijt van 02.00 uur tot 10.00 uur. Overige dagen van 08.00 uur tot 10.00 uur. Op de laatste zaterdag van 08.00 uur tot 09.00 uur.

Lunch
Als loper of postmedewerker kun je tijdens het ontbijt een lunchpakket samenstellen. Loop je niet (uitgevallen) dan kun je tussen 12.00 en 13.30 uur gebruik maken van de lunch.

Warme maaltijd
Zelf koken mag! Maar je kunt ook samen met andere deelnemers aan het buffet aanschuiven. 
Er wordt elke dag een voortreffelijke maaltijd verzorgd door onze koks. Het gezamenlijk eten is mede door hun inspanningen een feest!

Draadloos Internet (WiFi)
De moderne Scout kan niet meer zonder internet. Onze eigen administratie loopt geheel via het netwerk (zowel tijdens het kamp als tijdens de voorbereidingen). De Wifi is beschikbaar rond de 2 gebouwen. Deze service is gratis en aanvullend op de basisfaciliteiten. Er kunnen dan ook geen rechten en plichten aan ontleend worden als de verbindingen wegvallen of de verbinding niet tot stand kan komen.

Stroomvoorziening
Er is op beperkte schaal de mogelijkheid om op bepaalde plekken gebruik te maken van stroom. Maximaal vermogen: Per aansluiting kan maximaal 500W aan vermogen afgenomen worden (ongeveer 2 Ampere).
Aansluitsnoer: u dient zelf voor een deugdelijk aansluitsnoer vanaf het aansluitpunt (blokhut) naar uw kampplaats te zorgen.
Let op! Alleen aansluitsnoeren met randaarde staan wij toe!! De maximale afstand van het aansluitpunt naar uw kampplaats is hooguit 50m. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dat bij het aanmelden aangeven.

Mocht er om medische redenen stroom nodig zijn, meld dit bij de aanmelding.

Opladen telefoons
In de recreatiezaal is een oplaadpunt voor telefoons. Hier kan kosteloos gebruik van worden gemaakt.

Scouting App
We gebruiken de Scouting App om iedereen op de hoogte te houden van het laatste nieuws. In de App vindt je alle belangrijke informatie over het 4daagsekamp, openingstijden van het ontbijt, lunch en diner maar ook over de voetverzorging en EHBO. Met de App kunnen we iedereen ook makkelijk een “bericht” sturen om snel een belangrijke mededeling te doen. De App is tweetalig gemaakt.

Installeer de Scouting App via onderstaande link en zoek op "Scouting 4daagskamp Nijmegen". Je kunt ook zoeken op één van de drie woorden. De routekaartjes moeten nog worden vernieuwd, dat gebeurt in de week voor het 4daagsekamp.  

 QR Scouting App App Store  QR Scouting App Google Play

 

                 

 

20160717 181247